Föreslå ämnen till Ungdomsparlamentet

Nu är det dags att ge tips på ämnen att arbeta med i Ungdomsparlamentet! Senast den 28 augusti behöver vi få in ditt förslag. Tipsa oss här.

Varje år väljer eleverna i Ungdomsparlamentet ut fem ungdomspolitiska ämnen att jobba med. Tidigare år har Ungdomsparlamentet arbetat med frågor som fritidsaktiviteter, kollektivtrafik, säkerhet, hälsa, skola, bostäder och arbete. Vad tycker du? Vad behöver förändras i Stockholm?

I Ungdomsparlamentet har elever på gymnasiet chansen att ge de styrande politikerna ungdomarnas perspektiv och förslag på förändringar. För att det ska bli bra spridning mellan ämnen behöver vi få in förslag på olika problem eller saker som du tycker behöver förändras i Stockholm.

När alla förslag har kommit in får alla elever som deltar i Ungdomsparlamentet rösta fram årets fem frågor. Håll utkik!

Dela: