Kickoff för lärare och skolledare den 15/9

Nu bjuder vi in till kickoff för Ungdomsparlamentet 2015, den 15 september kl. 8.30-14.00 i Citykonferensens lokaler på Malmskillnadsgatan 46. Här får du som lärare eller skolledare information om Ungdomsparlamentets upplägg, inspiration till arbetet och chans att träffa andra lärare i projektet. Utbildningsförvaltningen bjuder på frukostbuffé och lunch.

Anmäl dig och dina kollegor till martin.nyblom@stockholm.se, senast måndagen den 31 augusti. Glöm inte att ange eventuella önskemål om särskild kost.

På programmet för kickoffen står möte med elever som deltagit i Ungdomsparlamentet tidigare, men naturligtvis också information om upplägg och planering av arbetet. Angelica Andersson, verksamhetschef på Sveriges Ungdomsråd kommer också att finnas på plats och berätta om vad ungdomars demokratiska engagemang kan leda till, och hur vi kan ta den kraften tillvara. Det finns också tid för frågor och möjlighet att sitta ned och prata samarbete med lärare från andra skolor.

Varmt välkommen!

Dela: